↑ Tilbake til Om siden

FAQ • FAQ
 • Hvordan bli blogger?

  Fyll ut skjemaet under kontakt i menyen øverst. Fortell litt om deg selv. Betingelsen er at du kan en del om Ukraina eller har spesielle forhold til landet. Om du ønsker det kan du blogge med et synonym

 • Hvordan kommentere en blogg?

  Dette er enkelt. Når du har lest et blogg innlegg, det vil si trykket på "les mer" på forsiden vil du ha muligheten for å svare på innlegget. Du kan svare ved å bruke din Facebook profil.

  Facebook og bloggen er IKKE synkronisert. Det vil si at kommentarer på bloggen ikke vises på Ukraina Bloggs facebook sider eller omvendt. Dette er gjort fordi enkelte kanskje ikke ønsker det.

  Når du kommenterer her på bloggen kan du også hake av på "publiser på facebook også". Da blir din kommentar publisert på din facebook vegg.

 • Hvordan oversette siden?

  I menyen til høyre kan du velge hvilke språk siden skal oversettes til. Den blir da oversatt til språket du velger av Google Translate.

 • Er det mulig å dele en blogg på facebook eller Twitter?

  Ja, under hver blogg er det en delingsknapp for å dele på Facebook, Twitter og Google pluss.

  Vi setter pris på om du også kan like bloggen. Det er liker knapper i menyen til høyre.

 • Er bloggen tilrettelagt for synshemmede?

  Ja, vi holder oss til lover og anbefalinger når det gjelder størrelse på skrift og farger. I tillegg har vi en funksjon der hvert enkelt blogg kan leses opp automatisk.

  Ukrainablogg vil forsøke å gjøre hva vi kan for at bloggen skal være best mulig tilrettelagt også for de med litt dårlig syn.

Facebook